Curry 2016

Une bonne curry année en een gelukkig nieuw curryjaar!

Curry proevenTerugblik op 2015

Wat hebben we een lol gehad met onze kookexperimenten, blogjes en recensies. Wij hebben zeker niet stil gezeten.

Al was het wel wat stil op Facebook de afgelopen maanden. We hebben even wat tijd genomen om wat dingen te regelen. We zijn namelijk 2 keer verhuisd!

Chris heeft haar stekje in Nijmegen verruild voor een fantastische plek in de Bourgogne in Currylife in BourgogneFrankrijk. Van daaruit gaat ze ons verwennen met curry-ervaringen uit Frankrijk en curry-recepten met een Frans tintje. Dachten we eerst dat curry in Frankrijk toch een stuk lastiger zou worden. Inmiddels weten we… niets is minder waar!

De tweede verhuizing was een digitale verhuizing, zodat we op onze website nog mooiere foto’s kunnen plaatsen. Deze verhuizing was een leerervaring zullen we maar zeggen.

In eerste instantie zonder problemen, totdat we een app installeerde die vervolgens al onze WordPress Hello world data overschreef. ‘’Hello World”’ was de boodschap van WordPress (voor de minder ervaren gebruikers, dat is het scherm dat je ziet wanneer je voor de allereerste keer een berichtje op je website gaat maken).  Alle data was verdwenen. Help!

Gelukkig hebben we met de hulp van onze nieuwe provider ook dat probleem getackeld.

2016

Voor het nieuwe jaar zitten we weer vol met plannen en leuke ideeën.  Ben je nieuwsgierig, blijf ons dan volgen en geniet mee van onze curry-avonturen.

Liefs,

Chris en Mo

Curry 2016

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.