Curry column

Column van een Curry liefhebber

Curry? Ja die van Heinz heb ik in huis voor Manlief en de kids. Geef mij maar liever mayo bij friet en kroketten. Oh, met currylife bedoelen jullie Aziatisch eten?! O ja, daar zijn we allemaal gek op. Afhaal Chinees met sambal bij, bami balletjes of nasischijven uit de muur, loempiaatjes op de markt van de Vietnamees… Lekker hoor!

Zelf koken? ? Ja, tuurlijk doe ik dat ook. Saté op de barbeknoei met van die dikke satésaus van de Appie, in die liter emmertjes weet je wel! Heerlijk! En Teringjakkie, dat vinden ze ook helemaal geweldig. Kiloknallertje kipfilet erdoor, zo klaar! En het is een authentiek Japans recept hoor, kijk maar op het pak: -de echte oosterse keuken bij u thuis-.

Gôh, jullie maken Aziatische gerechten helemaal zelf met kruiden en specerijen en verse ingrediënten… Nou, nou. Teveel vrije tijd zeker.  Alleen snelle curries op jullie blog? Nou, dat zal wel, maar met pakjes en zakjes weet ik zeker dat het lukt en het smaakt tenminste altijd hetzelfde. Zelfs Manlief zou dit kunnen maken. Niet dat hij ooit kookt hoor!

Nee, vegetarisch eten doen wij niet. Daar hoef ik echt niet mee aan te komen bij mijn vent. Luister eens meiden, mijn geheime recept om aan de man te blijven is simpel: Kook als zijn oma, zorg voor hem als zijn moeder, wees een hoer in de slaapkamer en zie eruit als een topmodel.

Jaja! Ik weet ook wel dat ik veel te zwaar ben. En bedankt hè! Jullie zijn gewoon mazzelwijfjes met jullie skinny lijfjes! Ik snap niet waarom ik weer zo dik ben. Ik eet toch normaal? En daarbij ook nog hartstikke veel superfoods. Na iedere maaltijd neem ik nog een bak havermout met noten, zaden en jogi bessen en ik gebruik liters kokosvet. Ik drink alleen nog maar ice tea en eet veel pure chocolade. Gezonder kan ik het niet maken.

Ik denk dat ik maar weer op het Zoutbiets dieet gaat. Vorig jaar ben ik met dit dieet 20 kg afgevallen in 3 weken en de keer daarvoor ook zoiets. Je mag gewoon alles eten! Alleen geen aardappelen, friet, brood, spaghetti en rijst enzo.

Sorry ladies, maar dat currylife van jullie is dus echt niks voor mij. Maar laat je niet door mij ontmoedigen, veel succes met jullie blog!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.