Bloemkool in Pataks Pasanda Currysaus

Vandaag was voor mij zo’n dag. Veel afspraken weinig tijd.  Een bloemkool die in het weekend niet was opgegaan. Altijd dankbare groente voor lekkere curry. Tijd voor currylife!

Pasanda Currysaus van Patak  erbij en wat tomaatjes. Heerlijk eenvoudig receptje voor als je even geen tijd hebt, en ook lekker voor kids.

IMG_3418

Dit heb je nodig voor 4 personen

  •  300 gr kipfilet in stukjes
  • 1 kleine bloemkool alvast in vrij kleine partjes snijden en wassen.
  • stuk of 10 pruimtomaatjes of cherry of tasty tom gehalveerd
  • 2 sjalotte uitjes
  • voor de smaak en kleur ook wat verse takjes koriander
  • en natuurlijk een pot Pataks Original Pasanda Indiase curry saus

Fruit de uitjes, kipfilet erbij. Dan kleine bloemkoolpartjes erbij voegen. Lekker roerbakken en na 5-7 minuutjes de Pasandasaus toevoegen.

Tomaatpartjes eraan toevoegen even 2-3 minuten laten pruttelen. Voeg als laatste ingrediënt de verse koriander toe (wanneer je hiervan houdt). Lekker bij basmati rijst en frisse komkommer salade.

Eet smakelijk.

IMG_3421

Tip: wanneer je van wat meer kruidig houd snij dan een half rood pepertje en wat gember en bak ze met de uitjes mee.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.