Over Currylife

Aziatische recepten Currylife
Mo & Chris = Currylife

Koken metĀ Aziatische recepten

Hier delen we alles over onze grote passie; CURRY! We willen inspireren en enthousiasmeren met heerlijke spicy Aziatische recepten. Dat dit ook nog bijdraagt aan een gezond voedingspatroon en een fijne BMI is mooi meegenomen. Je vindt hier curry’s en andere Aziatische recepten Ā waarbij het water je in de mond loopt en je niet kan wachten om ze te maken. Lekker, Ā makkelijk en gezond! Currylife is er voor iedereen of je nu van vegetarisch, veganistisch, vlees of visgerechten houdt.

De recepten van CurrylifeĀ zijn:

  • Puur, je gebruikt verse, onbewerkte ingrediĆ«nten en een heel arsenaal aan kruiden die Ā  Ā je gewoon op de markt, bij de toko, de bio-winkel en gelukkigĀ  tegenwoordig ook bij de supermarkt haalt.
  • Light, Aziatische mensen zijn de slankste ter wereld.
  • Gezond, met veel plantaardige verse ingrediĆ«nten, en weinig of geen dierlijke ingredienten.
  • Snel en simpel te bereiden, een lekkere curry maken is sneller dan aardappels koken.
  • Goedkoop, met verse onbewerkte producten van het seizoen en van de streek.
  • Heerlijk, geurig, veelzijdig en smaakvol!

In Currylife staan recepten (ook voor kids), tips, (kook)boek en restaurant recensies en ideeƫn die je inspireren om het goede en gezonde van de oosterse leefstijl over te nemen.

Niet alleen Aziatische recepten

Bij curry’s denk je misschien aan India en Thailand, maar er komen ook geweldige curry’s uit Sri-Lanka, Bangladesh, Pakistan, Singapore, Zuid-Afrika, Myanmar, Engeland, MaleisiĆ« en Vietnam om maar een paar landen te noemen.

Veel werk?

Denk je dat Aziatische receptenĀ heel veel werk zijn? Niet in currylife! Wanneer een recept bewerkelijk is dan zetten wij het er duidelijk bij. Wij houden van koken, maar ook vooral van genieten.

Gastblogger gezocht

Geniet met ons mee en laat vooral weten wat je ervan vindt. Wanneer je recepten met ons wilt delen dan graag! Je krijgt vanzelfsprekend een eervolle vermelding als gastblogger!

Smaakvolle groet,

Chris en Mo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.