Aziatische recepten Currylife

Welkom bij Currylife!

Kruiden
Heerlijke kruiden!

Hier delen we alles over onze grote passie; CURRY!

We willen inspireren en enthousiasmeren met heerlijke spicy recepten. Dat dit ook nog bijdraagt aan een gezond voedingspatroon en een fijne BMI is mooi meegenomen. Je vindt hier Curry’s waarbij het water je in de mond loopt en je niet kan wachten om ze te maken. Lekker,  makkelijk en gezond! Currylife is er voor iedereen of je nu van vegetarisch, veganistisch, vlees of visgerechten houdt.

Currylife is:

  • Puur, je gebruikt verse, onbewerkte ingrediënten en een heel arsenaal aan kruiden die  je gewoon op de markt, bij de toko, natuurvoedingswinkel en gelukkig  tegenwoordig ook bij de supermarkt haalt.
  • Light, Aziatische mensen zijn de slankste ter wereld.
  • Gezond, met veel plantaardige verse ingrediënten, en weinig of geen dierlijke ingredienten.
  • Snel en simpel te bereiden, een lekkere curry maken is sneller dan aardappels koken.
  • Goedkoop, met verse onbewerkte producten van het seizoen en van de streek.
  • Heerlijk kruidig, geurig, veelzijdig en smaakvol!

In currylife staan recepten (ook voor kids), tips, (kook)boek en restaurant recensies en ideeën die je inspireren om het goede en gezonde van de oosterse leefstijl over te nemen.
Bij Curry’s denk je misschien aan India en Thailand, maar er komen ook geweldige curry’s uit Sri-Lanka, Bangladesh, Pakistan, Singapore, Zuid-Afrika, Myanmar, Engeland, Maleisië en Vietnam om maar een paar landen te noemen.
Denk je dat Aziatisch koken heel veel werk en gedoe is? Niet in currylife! Wanneer een recept bewerkelijk is dan zetten wij het er duidelijk bij. Wij houden van koken, maar ook vooral van genieten.
Geniet met ons mee en laat vooral weten wat je ervan vindt. Wanneer je recepten met ons wilt delen dan graag! Je krijgt vanzelfsprekend een eervolle vermelding!

Smaakvolle groet,

Chris en Mo
Mo en Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.